ΑΕΚ: Δεν μάσησε απο Φωτιά και Βόλο (2-0) – Πρώτη με 10 βαθμούς η Ένωση μαζι με ΠΑΟΚ & Ολυμπιακό

0

Δεν μάσησε η ΑΕΚ ούτε απ την εχθρική διαιτισία του Φωτιά, ούτε απο το πολύ σκηρό παιχνίδι των παικτών της ομάδας της Μαγνησίας – σκαρφαλωσε στην κορυφη μαζι με παοκ & ολυμπιακο.

Η Ένωση δεν αντιμετώπισε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα καθώς ξεκίνησε το παιχνίδι με δύο πολύ καλές ευκαιρίες απο τους Κοιτά & Πινέδα (2΄ και 10΄ αντίστοιχα).

Το σκόρ για την ΑΕΚ άνοιξε το νέο της μεταγραφικό απόκτημα με άπιαστη κεφαλιά στο 22΄.

Η συνέχεια του ημιχρόνου δεν είχε κάποια ιδιαίτερη φάση παρα μόνο την χαμένη ευκαιρία του Μεντιέτα που πήγε ψηλά άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Βόλος προσπάθησε να αιφνιδιάσει την ΑΕΚ, με ένα γκολ. Ο Στρακόσα εξουδετέρωσε το σουτ του Φεράρι στο 47′, ενώ τα δύο κόρνερ του Ασεχνούν πέρασαν ανεκμετάλλευτα.

Στο 55′ η Ένωση βρήκε γκολ με τον Αλεξάντερ Κάλενς που σκόραρε μέσα από την περιοχή μετά από εκτέλεση φάουλ του Ελίασον. Το γκολ ακυρώθηκε στο VAR για οφσάιντ στον Πήλιο.

Λίγα λεπτά μετά όμως η ΑΕΚ βρήκε το γκολ που έψαχνε για να σφραγίσει το τρίποντο. Ο Λιούμπιτσιτς έπεσε για λίγο μέσα στην περιοχή, σηκώθηκε και μοίρασε στον Κοϊτά ο οποίος με ωραίο σουτ και την κόντρα του Καλογερόπουλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά το δεύτερο γκολ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Ο Βόλος προσπάθησε για να πετύχει ένα γκολ, όμως έγινε ελάχιστα απειλητικός στα καρέ του Στρακόσα. Αντίθετα η ΑΕΚ που έπαιζε απελευθερωμένη από το άγχος είχε την ευκαιρία με το γυριστό σουτ του Άμραμπατ που δεν είχε πρόβλημα να σταματήσει ο Κόβατς.

Στις καθυστερήσεις ο Βόλος είχε ένα σουτ του Κόμπα που δεν είχε τύχη, καθώς πήγε ψηλά άουτ. Στο 90+2′ ο Μύγας έκανε ένα επικίνδυνο παράλληλο γύρισμα, όμως ο Κόντε δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα προς τα δίχτυα.

Δεν έλλειψαν βέβαια οι ανακοινώσεις για… φάουλ(;) στο πρώτο γκολ της Ένωσης και κόκκινη(;) στον Πιερό -για την αψιμαχία με τον Μύγα στο τέλος του ημιχρόνου- απο τον πρόεδρο του ΝΠΣ Βόλος και απο τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού (μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ