Καιρός: Ψύχρα και ισχυροί βοριάδες επιμένουν, τι θα γίνει με τις βροχές

0
Καιρός: Ψύχρα με ενισχυμένους βοριάδες αλλά χωρίς στάλα βροχής θα κυλήσει η εβδομάδα

Το άκρως φθινοπωρινό σκηνικό του καιρού συνεχίζεται και τις επόμενες μέρες με την εβδομάδα να κυλά με βασικά της χαρακτηριστικά την ψύχρα, τους ενισχυμένους βοριάδες αλλά και την ανομβρία σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου.

Όπως τονίζει βασικά χαρακτηριστικά των καιρικών συνθηκών για τουλάχιστον 8 ημέρες θα αποτελέσουν οι σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες, η σχεδόν πλήρης απουσία βροχών και οι πολύ ισχυροί έως θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο. Με τέτοιο καιρό θα εορταστεί και το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου σύμφωνα με την μετεωρολόγο της ΕΡΤ.

Τι καιρό θα έχουμε την Τρίτη 22 και την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη περιμένουμε λίγες τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια στη χώρα. Οι άνεμοι βόρειοι έως 7, τοπικά και 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 22 με 25 βαθμούς. Στην Αττική περιμένουμε αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι βόρειοι έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 23 βαθμούς. Και στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε γενικά αίθριο καιρό. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 9 έως 20 βαθμούς.

Την Τετάρτη περιμένουμε και πάλι ηλιοφάνεια στη χώρα. Οι βοριάδες έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο, η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ