Συνάντηση Κασσελάκη με τον Μητροπολίτη Γαβριήλ – Επίσκεψη στο «Ιωνικό Κέντρο»

0

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Γαβριήλ, κατά τη διάρκεια της οποίας συζήτησαν διάφορα θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία.

Ακολούθως, ο κ. Κασσελάκης επισκέφθηκε το Ιωνικό Κέντρο στη Νέα Ιωνία, ένα σημαντικό έργο για την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος. Το Ιωνικό Κέντρο έχει μεγάλη σημασία όχι μόνο για την πόλη της Νέας Ιωνίας, αλλά και για τον ευρύτερο Μικρασιατικό Ελληνισμό.

Το “Ιωνικό Κέντρο” αναμένεται να γίνει ένα σημαντικό σημείο συνάντησης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής. Στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται το Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Νεολαίας, το οποίο διαθέτει ένα κατάλληλο Εντευκτήριο, καθώς και μια Εστία Φιλοξενίας και Συγκεντρώσεων. Ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δοθεί στο αμφιθέατρο, το οποίο έχει χωρητικότητα 400 ατόμων, καθιστώντας το ιδανικό για ποικιλία εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων. Επιπλέον, το Συνεδριακό Κέντρο διαθέτει χώρο στάθμευσης, βρεφονηπιακό σταθμό, εστίες φιλοξενίας, καθώς και τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νεάπολης και το Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού.

Αυτές οι υποδομές θα ενισχύσουν την πολιτιστική και κοινωνική ζωή της περιοχής, προσφέροντας ευκαιρίες για εκπαίδευση, συναντήσεις και ψυχαγωγία.

Και στο Ηράκλειο Αττικής ο Στέφανος Κασσελάκης
Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τη Θεοδώρα Τζάκρη, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Ηράκλειο Αττικής, όπου τον υποδέχτηκαν θερμά, μόλις μία ημέρα μετά την επίσημη υποβολή της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.
Κατά την ανακοίνωση: «Ο κόσμος τον υποδέχτηκε με χειροκροτήματα και επευφημίες, φωνάζοντας συνθήματα όπως: “Στέφανε, θυμήσου, η βάση είναι μαζί σου”, ενώ του ζητούσε να συνεχίσει την προσπάθειά του, υπενθυμίζοντάς του ότι είναι στο πλευρό του.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ