«ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ»: Έλενα Λαϊνά.Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων

0

Σύντομο Βιογραφικό: Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες,

Είμαι Αρχιτέκτων Μηχανικός του Ε.Μ.Π., με εξειδίκευση σε θέματα Πολεοδομίας, Χωροταξίας & Περιβάλλοντος και μεταπτυχιακές σπουδές σε Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Imperial College του Λονδίνου. Επίσης, κατέχω Master σε “Εκτιμητική Ακινήτων” από το ΕΚΠΑ. Έχω δουλέψει σε μεγάλες, πολυεθνικές εταιρείες και από το 2004 διατηρώ τη δική μου εταιρεία η οποία εξειδικεύεται σε αρχιτεκτονικές μελέτες, κατασκευές και ενεργειακές αναβαθμίσεις κτηρίων (ZeroEnergy Buildings).

Από το 2016 κατέχω ενεργό ρόλο στο Συμβούλιο Αρχιτεκτόνων της Ευρώπης (ACE-CAE), το οποίο προωθεί προωθεί -μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων- την αναβάθμιση ευρωπαϊκών δήμων & περιφερειών. Όραμά μου, να συμβάλλω αποφασιστικά στη μετάβαση της Αθήνας σε ένα ευρωπαϊκό μοντέλο πόλης, ενεργειακά αυτόνομης και περιβαλλοντικά και αισθητικά αναβαθμισμένης, με σεβασμό στις ειδικές ομάδες ατόμων, όπως παιδιά, ΑΜΕΑ, τρίτη ηλικία.

Θα είμαι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστεί.

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων με το Συνδυασμό «ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ», Κεντρικό Ψηφοδέλτιο (επικεφαλής Κώστας Μπακογιάννης).

Στοιχεία Επικοινωνίας:            laina@tee.grFb | LinkedIn: Elena Laina

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ