Αποχωρεί ο Vettel από την Formula 1: Τι λέει στην ανακοίνωσή του

0

Την αποχώρησή του από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 ανακοίνωσε ο Sebastian Vettel επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τον ήθελαν να βάζει τέλος στην αγωνιστική του καριέρα στο τέλος της φετινής σεζόν.

Παρελθόν από τη Formula 1 θα αποτελέσει στο τέλος της φετινής σεζόν ο Vettel. Σε ηλικία 35 ετών, ο Γερμανός πιλότος θα εγκαταλείψει την ενεργό δράση, έχοντας κατακτήσει τέσσερις παγκόσμιους τίτλους.

O Vettel θα ακολουθήσει έναν διαφορετικό δρόμο από εκείνον της Formula 1, βλέποντας ότι οι πιθανότητές του να επιστρέψει στο επίπεδο που θα του επιτρέπει να διεκδικεί νίκες και τίτλους ήταν λιγοστές.

Η ανακοίνωση

«Η απόφαση να αποσυρθώ ήταν δύσκολη για μένα και μου πείρε πολύ χρόνο για να το σκεφτώ. Στο τέλος της χρονιάς θέλω να αφιερώσω λίγο περισσότερο χρόνο για να σκεφτώ που θα επικεντρωθώ από εδώ και στο εξής. Είναι πολύ ξεκάθαρο για μένα ότι, ως πατέρας, θέλω να περνάω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου.

Αλλά σήμερα δεν είναι η στιγμή για πούμε αντίο. Αυτό που θέλω να πω είναι ευχαριστώ – σε όλους – και κυρίως στους οπαδούς, χωρίς την παθιασμένη υποστήριξη των οποίων η Formula 1 δεν θα μπορούσε να υπάρξει», ανέφερε ο Vettel σε δήλωση που δημοσίευσε η Aston Martin.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ