Βαρύ πένθος για την Αιμιλία Υψηλάντη: Έχασε τη μοναχοκόρη της

0

Πένθος για την ηθοποιό Αιμιλία Υψηλάντη καθώς πριν από λίγο έγινε γνωστό πως πέθανε η μοναχοκόρη της, Μαρίνα, σε ηλικία 55 ετών.

Η Μαρίνα Υψηλάντη κόρη της γνωστής ηθοποιού και του Άγγελου Υψηλάντη ήτα απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Θεοδοσιάδη, ενώ αμέσως μετά συνέχισε τις σπουδές της στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη. Η Αιμιλία Υψηλάντη σε παλιότερη συνέντευξη είχε μιλήσει για την κόρη της, τον γάμο της και τη σχέση τους:

«Έκανα έναν γάμο το 1964 και απέκτησα την κόρη μου. Είπα θα κάνω έναν κλειστό γάμο. Ήταν ναυτικός ο σύζυγός μου. Η ζωή μαζί του δεν ήταν δύσκολη γιατί ήμουν παντρεμένη αλλά συγχρόνως και ελεύθερη. Υπάρχει μια ελληνική οικογένεια και δεν μεγάλωσα μόνη μου το παιδί. Δεν πειράζει που έλειπε ο σύζυγός μου. Δεν είναι πια στη ζωή. Είχε μια στενή σχέση με την κόρη μου. Εκείνος έπαιρνε μεγάλο μέρος της αγάπης της. Με την κόρη μου δεν είχα τις συγκρούσεις που θα έπρεπε. Μέχρι 16-17 χρονών κοιμόμασταν μαζί», είχε δηλώσει στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Ενώ σε άλλη συνέντευξη είχε πει πως: «Η εγγονή μου έχει χάσει τον πατέρα της νέο. Έχω την ανάγκη να είμαι δίπλα της, να τη στηρίζω. Έχω μια αίσθηση προστασίας. Ακόμη και όταν φύγω θέλω να μείνει αυτό σαν αίσθηση» για τον λόγο αυτόν είναι υπερπροστατευτική στον ρόλο της γιαγιάς.

Φίλοι της Μαρίνας Υψηλάντη ενημέρωσαν για την κηδεία της στη σελίδα της στο Facebook:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ