Για την πρώτη νίκη κόντρα στη Λιετκαμπέλις του Γιώργου Καλαϊτζάκη ο Άρης

0

Την πρώτη νίκη του στην Ευρώπη αναζητά ο Άρης στο Eurocup της τρέχουσας σεζόν, μετά το κακό ξεκίνημα των δύο ηττών από τη Βενέτσια στην Ιταλία και την Τουρκ Τέλεκομ στην Τουρκία. Για 3η διαδοχική εβδομάδα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης αγωνίζεται εκτός έδρας, αυτή τη φορά στη Λιθουανία, απέναντι στη Λιετκαμπέλις, την Τρίτη (8/10, 19:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου στο Eurocup.

Η αποστολή του Άρη βρίσκεται ήδη (6/10) στο Πανεβέζις της Λιθουανίας, μετά από ταξίδι που διήρκεσε 12 ώρες. Στη Θεσσαλονίκη έμειναν ο Νέιτ Λαζέσφσκι και Ντ’Μόι Χοτζ, οι οποίοι ανεβάζουν ρυθμούς με φόντο την επιστροφή τους στη δράση και παράλληλα συνεχίζουν την αποθεραπεία τους.

Η αντίπαλος του Άρη, Λιετκαμπέλις, έχει ξεκινήσει επίσης με δύο ήττες, κάτι που σημαίνει πως και οι δύο αντίπαλοι έχουν ισχυρό κίνητρο, αφού στόχο τους είναι να… σπάσουν το ρόδι φέτος στο Eurocup. Στη Λιετκαμπέλις αγωνίζεται ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ, Γιώργος Καλαϊτζάκης, ο αδελφός του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη του Παναθηναϊκού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ