Δήμος Καισαριανής: Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο δημαρχείο και σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας σουπερ μαρκετ

0

Η ανάρτηση έγινε στον διαδικτυακό ιστότοπο athens.indymedia.org. Τι ισχυρίζονται οι δράστες

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση δήλωσε ομάδα αναρχικών μετά από ανάρτηση στο διαδίκτυο.

Η ανάρτηση των δραστών:

“Ανάληψη ευθύνης για σπασιματική

Την Παρασκευή 13/01 επιλέξαμε να επιτεθούμε στο κατάστημα του Σκλαβενίτη και το δημαρχείο στην Καισαριανή προκαλώντας υλικές ζημιές στις προσόψεις των κτιρίων.

Τα αιμοδιψή αφεντικά μεταφέρουν την κρίση του κεφαλαίου στους ώμους της τάξης μας. Όσο περισσότερο μας καταπιέζουν, τόσο περισσότερο πλουτίζουν.Η αφαίμαξη των ζωών μας, με το να δουλεύουμε καθημερινά σε άθλιες συνθήκες και να μην ξέρουμε αν θα βγάλουμε τον μήνα με τα νοίκια, το ρεύμα, το νερό αλλά και τις τιμές στο σουπερ μάρκετ στα ύψη, μας γεμίζει οργή.

Το κράτος στέλνει τα τσιράκια του και δολοφονούν ρομά για 20 ευρώ και μας βγάζουν από τα σπίτια μας για οφειλές μερικών εκατοντάδων ευρώ.Το ίδιο, ακολουθώντας τα βήματα άλλων χωρών της ευρώπης, περνάει τον νέο σωφρονιστικό κώδικα, ο οποίος εξαθλιώνει ακόμα περισσότερο τις ζωές των κρατουμένων. Ταυτόχρονα βλέπουμε ότι η αντίσταση των κρατουμένων σε αυτή την πολιτική πολεμάται από το κράτος με εκδικητικές μεταγωγές, όπως αυτές των Θ. Χατζηαγγέλου και Κ. Δημαλέξη.Ο κρατικός μηχανισμός οδεύει στη δολοφονία και στοχεύει στην εξόντωση των συντρόφων. Η εμφανής αδιαφορία του για τον Θ.Χατζηαγγέλου που βρισκόταν από 19/12 σε απεργία πείνας και δίψας, ενώ τώρα (την μέρα συγγραφής του κειμένου) συνεχίζει την πείνας, δεν ήταν παρά μια επιλογή τους. Η δόλια μεταφορά του στο νοσοκομείο του Κορυδαλλού δεν μας ξεγελά και ξέρουμε πως αποτελεί μια τακτική για τον εφησυχασμό μας και όχι οπισθοχώρηση του.

Η προσπάθεια φίμωσης και αποδυνάμωσης των εξεγερσιακών, αντιεξουσιαστικών κινημάτων είναι πάγια τακτική του κράτους. Η απάντηση μας πρέπει να είναι δυναμική και ανυποχώρητη. Δεν θα αφήσουμε να μας καταπιέζουν και να μας κλέβουν τη ζωή για την αυτοσυντήρηση κρατών και κεφαλαίου που λειτουργούν εναντίον μας.

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΤΑΡΕΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ

ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΤΩ Ο ΚΡΑΤΙΣΜΟΣ, ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ!”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ