Εγκαίνια βιβλιοθήκης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Καματερού

0

Στα εγκαίνια της βιβλιοθήκης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Καματερού  παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων- Καματερού Σταύρος Τσίρμπας την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023.

Η βιβλιοθήκη του 8ου Δημοτικού Σχολείου Καματερού παραδόθηκε με κάθε  επισημότητα στη διάθεση και χρήση των μαθητών του σχολείου του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος δήλωσε χαρακτηριστικά : «Είναι μεγάλη μας ικανοποίηση όταν υλοποιούνται έργα που ωφελούν τους νέους μαθητές της πόλης μας και βελτιώνουν τη σχολική μας κοινότητα. Βρισκόμαστε πάντα κοντά σε τέτοιες πρωτοβουλίες».

Η ζεστή ατμόσφαιρα των εγκαινίων της βιβλιοθήκης του Δημοτικού σχολείου, που πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρωτοβουλία τόσο του τωρινού όσο και του προηγούμενου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, πλαισιώθηκε από την αφήγηση μίας ιστορίας από το βιβλίο «Το άτακτο βιβλίο των καλών τρόπων» από την ίδια τη συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας Ράνια Μπουμπουρή, την οποία οι μικροί φιλαναγνώστες του 8ου Δημοτικού Αγίων Αναργύρων παρακολούθησαν καθισμένοι αναπαυτικά στα μαξιλάρια της ολοκαίνουριας βιβλιοθήκης τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ