ΕΕΤΑΑ – ΚΕΔΕ: «Οδηγός εκπόνησης νέων Οργανισμών Εσωτερικής Υπηρεσίας των Δήμων»

0

Η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Οδηγός  εκπόνησης νέων Οργανισμών Εσωτερικής Υπηρεσίας των Δήμων», στις 23 Μαΐου 2024, στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα «ΛΙΤΣΑ ΦΩΚΙΔΗ Ι», του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη (Απ. Σαμανίδη 21, Πανόραμα).

Η ημερίδα απευθύνεται σε Δημάρχους, Αντιδημάρχους, Γενικούς Γραμματείς Δήμων, Ειδικούς Συμβούλους Δήμων καθώς και στα αρμόδια στελέχη των Δήμων.

Στις εργασίες της ημερίδας θα απευθύνουν χαιρετισμό εκπρόσωπος της ΕΕΤΑΑ, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης Ιωάννης Σάββας.

 Εισηγήσεις θα γίνουν από Στελέχη, της ΕΕΤΑΑ, του Υπουργείου Εσωτερικών και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί υβριδικά (δια ζώσης και διαδικτυακά). Ερωτήματα κατά τη διάρκεια της συζήτησης θα μπορούν να τεθούν και μέσω διαδικτύου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ