Εικόνες-σοκ στον Άγιο Παντελεήμονα: Σε άθλιες συνθήκες ζούσαν τρία μικρά παιδιά – Συνελήφθη η μητέρα

0

Σοκάρει η νέα υπόθεση φρίκης που αποκαλύφθηκε στον Άγιο Παντελεήμονα Μητέρα και σύντροφος εκμεταλλεύονταν τρία παιδιά, τα έβαζαν να ζητιανεύουν και τα άφηναν να τα τρώνε τα ποντίκια και οι κατσαρίδες.

Η νέα αυτή υπόθεση ήρθε στο φως μετά την καταγγελία του 50χρονου πατέρα των δύο μικρότερων εκ των τριών συνολικά παιδιών (2,4 και 6 ετών).

Ο 50χρονος είναι ναυτικός, είχε χωρίσει με την μητέρα των παιδιών και στην επιστροφή του από ταξίδι, στην προσπάθειά του να προσεγγίσει τα παιδιά του ήρθε αντιμέτωπος με τη φρίκη.

 Δαγκωματιές από ποντίκια

Το πρωί της Πέμπτης, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, μαζί με αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο σπίτι, όπου μετά από έρευνες που πραγματοποιήσαν, διαπίστωσαν ότι τα τρία παιδιά (δύο κοριτσάκια και ένα αγοράκι) ζουν σε πραγματικά επικίνδυνες συνθήκες, με κατσαρίδες και ποντίκια και φέρουν, μάλιστα, δαγκωματιές, από αυτά.

Παράλληλα, σύμφωνα με έρευνα της Αστυνομίας η 30χρονη τα έπαιρνε και τα πήγαινε σε μία εκκλησία της περιοχής, όπου και ζητιάνευαν για να βγάλουν το προς το ζην. 

Συνελήφθη η μητέρα

Η μητέρα και ο σύντροφός της, ο οποίος ζούσε μαζί τους συνελήφθησαν, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, σωματική βλάβη και εξύβριση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ