Εκκενώθηκε με ασφάλεια το σχολικό συγκρότημα Καπανδριτίου λόγω δασικής πυρκαγιάς

0

Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας σε δασική περιοχή πλάι στο σχολικό συγκρότημα Καπανδριτίου. Η άμεση επέμβαση ισχυρών δυνάμεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας,(22 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ένα ελικόπτερο, δύο αεροσκάφη) πληρωμάτων των Εθελοντικών ομάδων ΕΘΕΚΑΠ και ΣΕΑΔ και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωρωπού απέτρεψαν την επέκταση της πυρκαγιάς η οποία τέθηκε υπό έλεγχο και σβήστηκε.

Επί τόπου βρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Καπανδριτίου Χρήστος Τρομπούκης, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Δήμας και ο Ειδικός Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Μονιάκης οι οποίοι σε συνεργασία με τον δήμαρχο Ωρωπού Γιώργο Γιασημάκη έδωσαν εντολή προληπτικής εκκένωσης όλου του σχολικού συγκροτήματος Καπανδριτίου.

Όλα τα παιδιά σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημεία. Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς επέστρεψαν στις τάξεις τους όλα τα παιδιά, εκτός των παιδιών του νηπιαγωγείου που επέστρεψαν σπίτι τους. Στο σημείο βρίσκονται προληπτικά δυνάμεις πυρόσβεσης και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωρωπού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ