Εκτός ελέγχου η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη – Εκκενώνονται ακόμη τέσσερις περιοχές

0

Ήχησε εκ νέου το 112 σε ακόμη τέσσερις περιοχές, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην Αλεξανδρούπολη. Ανεξέλεγκτο το πύρινο μέτωπο. Συνολικά επτά εκκενώσεις.

Εκτός ελέγχου μαίνεται το πύρινο μέτωπο στην Αλεξανδρούπολη, , με τις Πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη για να περιορίσουν τη φωτιά.

Σε πλήρη εγρήγορση και ετοιμότητα βρίσκεται και η Ελληνική Αστυνομία, ενώ διατέθηκαν άμεσα 21 Αστυνομικοί, με 12 οχήματα, με επικεφαλής τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης. Οι δυνάμεις ενισχύονται, ενώ στην περιοχή έχει μεταβεί και ο Διευθυντής της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Έκλεισε τμήμα της Εγνατίας Οδού – Πού υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Υπενθυμίζεται ότι η πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε δασική έκταση στην περιοχή Μελία Αλεξανδρούπολης, κοντά στην Πυλαία Φερών Έβρου και επειδή είχε κατεύθυνση νότια προς την Εγνατία οδό, τέθηκαν σε ισχύ προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Συγκεκριμένα, προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης και ουσιαστικά έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο τμήμα από ύψος του κόμβου Αρδανίου, έως αυτό του κόμβου Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙ.ΠΕ.) Αλεξανδρούπολης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων εκτρέπεται μέσω της Εθνικής Οδού Φερών – Αλεξανδρούπολης, ενώ οι οδηγοί και οι πολίτες παρακαλούνται -για την ασφάλειά τους, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Νωρίτερα, πολίτες της Αλεξανδρούπολης και ειδικότεροι όσοι διαμένουν στα κοντινά χωριά και οικισμούς Μελία, Νίψα, Πεύκα και Λουτρό, έλαβαν μήνυμα από το 112, ώστε να βρίσκονται σε ετοιμότητα εάν χρειαστεί να απομακρυνθούν από τις οικίες τους. Τους συστήνεται δε, να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ