Με ευχές πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στα τέσσερα ΚΑΠΗ του Δήμου Κηφισιάς

0

Από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στα τέσσερα Κέντρα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου Κηφισιάς, σε μια ευχάριστη και οικογενειακή ατμόσφαιρα, ενόψει της έναρξης των προγραμμάτων για το 2024-2025.

Στους φιλόξενους χώρους των δομών της Κηφισιάς και της Νέας Ερυθραίας, όλοι αντάλλαξαν ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά, συμμετέχοντας στο πλούσιο πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για τα μέλη των ΚΑΠΗ. Το πρόγραμμα, εκτός από τις σταθερές δράσεις, περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες εκδρομές και εκδηλώσεις, με την πρώτη να είναι η επικείμενη επίσκεψη στο Νομισματικό Μουσείο Αθηνών, στις 9 Οκτωβρίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, κα Μαρία Κεφαλά – Σαλματάνη, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ν. Ερυθραίας, κ. Δημήτρης Ανδρεαδάκης, οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Ά ΚΑΠΗ Κηφισιάς, κα Αγγελική Βαλασοπούλου, Β’ & Γ’ ΚΑΠΗ Κηφισιάς, κ. Δημήτρης Καρράς, Ύδρευσης & ΚΑΠΗ Νέας Ερυθραίας, κ. Αντώνης Μπιτσάνης, Πρασίνου, κ. Γιώργος Κασναφέρης και η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών, κα Ζωή Παπαδάτου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ