Πεντέλη: Με στόχο η αναβάθμιση της Παιδείας στην πόλη

0

Στο πλαίσιο της προσπάθειας συνολικής αναβάθμισης του τομέα της Παιδείας, μέσω ανοιχτού διαλόγου με τους εμπλεκόμενους φορείς, η Δήμαρχος Νατάσσα Κοσμοπούλου συνάντησε, αρχικά την Τρίτη 20/2 στο Δημαρχείο, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων Δήμου Πεντέλης, για να συνεξετάσουν θέματα εκπαίδευσης στην πόλη.

Η συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα, έγινε παρουσία των αντιδημάρχων Παιδείας Ηλία Τσουχνικά, Κοινωνικής Πολιτικής & Ψυχικής Υγείας Ελένης Πολίτη, του Γενικού Γραμματέα Παναγιώτη Πανάγου, του εντεταλμένου δημ. συμβούλου σε τεχνικά θέματα Γιώργου Τάκα, της Προέδρου Β/βαθμιας Σχολ. Επιτροπής Σέβης Πάχνη και του εντεταλμένου συμβούλου Αειφόρου Ανάπτυξης & Καθημερινότητας Λευτέρη Μανιαδάκη.

Την Ένωση Γονέων εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Χριστόπουλος, η Αντιπρόεδρος Μαρία Κοτζαπηγίκογλου, ο Γραμματέας Μιχάλης Πρωτολάτης και ο ταμίας Βασίλης Πιπεράς.

Η Δήμαρχος ενημέρωσε για όλες τις προγραμματισμένες δράσεις -περιβαλλοντικά προγράμματα ευαισθητοποίησης και αγωγής, σχολές γονέων και ομάδες γονέων με ψυχολόγο κ.ά.

Κατόπιν, πραγματοποιήθηκε ευρεία συζήτηση με ανταλλαγή ιδεών και προτάσεων για τη συνδιαμόρφωση και συμμετοχή στα προσεχή αποκριάτικα δρώμενα στις τρεις δημοτικές κοινότητες

Η κα Κοσμοπούλου τόνισε ότι ‘ η επικοινωνία μας με τα παιδιά, τους δασκάλους και τους γονείς θα είναι συχνή. Επενδύουμε στο μέλλον με τα παιδιά μας για τα παιδιά μας’.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ