Πρόγραμμα Market Pass: Ανακοινώθηκε νέα παράταση-Πότε ξεκινάει

0

 

Περνούν οι μέρες και πάει όλο και πιο κάτω η έναρξη των αιτήσεων για το Market Pass. Παρά τις εξαγγελίες ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία, φαίνεται πως η πλατφόρμα του gov.gr θα ανοίξει ακόμα πιο μετά και από τη νέα ημερομηνία που δόθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Αρχικά, το πλάνο «έλεγε» ότι το σύστημα θα ανοίξει την 1η Φεβρουαρίου, αργότερα η προθεσμία έγινε «μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Φεβρουαρίου», πριν λίγα 24ωρα δόθηκε νέα ημερομηνία για τις 15 Φεβρουαρίου, και τώρα πάμε για τις 20 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη η πλατφόρμα στο vouchers.gov.gr για να υποδεχτεί τον μεγάλο όγκο αιτήσεων. Φαίνεται, όμως, ότι η καθυστέρηση στις αιτήσεις δεν θα επηρεάσει και την ημερομηνία πληρωμής, αφού στόχος είναι να πιστωθούν άυλες κάρτες και τραπεζικοί λογαριασμοί, σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό.

Ακόμα, επίσης, δεν γνωρίζουμε εάν τελικά οι αιτήσεις θα γίνουν ανάλογα με τον λήγοντα του ΑΦΜ του εκάστοτε δικαιούχου, όπως έγινε και με το Fuel Pass. Όσο, όμως, στενεύουν τα χρονικά περιθώρια, προκύπτουν και ερωτήματα για το αν τελικά προλαβαίνουμε για κάτι τέτοιο, ή αν όλοι -ανεξαρτήτως λήγοντος αριθμού- θα μπορούν να κάνουν μαζικά τις αιτήσεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι η πλατφόρμα θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 15 Μαρτίου, όμως μπορείτε να εξασφαλίσετε νωρίτερα την πληρωμή σας, εάν προλάβετε να κάνετε αίτηση μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ