Πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ δια… χειρός Μπιτσάκου

0

Την παρθενική νίκη του στον Γ΄ προκριματικό όμιλο του Champions League υδατοσφαίρισης ανδρών, ο οποίος φιλοξενείται στην Οραντέα της Ρουμανίας, πέτυχε ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε το πρωί της τουρκικής ΕΝΚΑ με 11-10, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου ήταν πίσω στο σκορ με διαφορά 1-2 τερμάτων στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά κατάφερε στο φινάλε να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει τη νίκη, χάρη σε διαδοχικά γκολ του Χρήστου Μπιτσάκου (το νικητήριο σημειώθηκε 2΄35΄΄ πριν τη λήξη), ο οποίος ήταν και ο κορυφαίος του αγώνα με τέσσερα γκολ. Από την πλευρά των πρωταθλητών Τουρκίας, τρία γκολ σημείωσε ο Γιώργος Δερβίσης και δύο ο Χριστόδουλος Κολόμβος.

Οι “ασπρόμαυροι” ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στα προκριματικά στις 6:30 μ.μ., με αντίπαλο τη γηπεδούχο Οραντέα. Ο “δικέφαλος του βορρά” δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στη φάση των ομίλων (περνάει μόνο η πρώτη ομάδα από κάθε προκριματικό γκρουπ) και θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό… ταξίδι του στο Euro Cup.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-1, 4-4, 5-3

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Αϊβαλιώτης, Μπιτσάκος 4, Λασκαρίδης 1, Ν. Προσινικλής, Χρυσοσπάθης, Κεχαλάρης 3, Τσολακούδης 1, Μυρίλος, Ντέλιτς 2, Πολ. Προσινικλής, Κούπμαν, Κουγιουνής, Σιορδίλης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ