Το Τουρνουά 3on3 έρχεται στον Δήμο Αιγάλεω

0

Με γενικό σύνθημα «Τάπα στη βία και τον Ρατσισμό»πραγματοποιείται το «3on3 streetball»και ο Δήμος Αιγάλεω, στο πλαίσιο των αθλητικών του δράσεων, προβαίνει για άλλη μια χρονιά στη διοργάνωση αυτού του σημαντικού αθλητικού γεγονότος.

Η επί σειρά ετών επιτυχημένη διοργάνωση του Π.Σ.Α.Κ.Κ. αναδεικνύει τους καθημερινούς “πρωταγωνιστές” κάθε γειτονιάς μέσα από την άθληση, τη ψυχαγωγία αλλά και τη διάδοση του μπάσκετ 3×3, του δημοφιλούς, γρήγορου και δυναμικού αυτού παιχνιδιού, που ξεκίνησε από τις γειτονιές του κόσμου και βρέθηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Οι διοργανωτές του «3on3 streetball» έχουν ετοιμάσει και φέτος ένα πλούσιο πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων, όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν μπάσκετ με τους αγαπημένους τους αθλητές και να βάλουν εκτός από πολλά καλάθια, «Τάπα στη βία και τον Ρατσισμό».

Καλούμε, λοιπόν, όλους τους κατοίκους της πόλης μας να παρευρεθούν στη διήμερη αυτή γιορτή του αθλητισμού, που θα φιλοξενηθεί στο ΔAK ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΟΥΕΥΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥστις 29 και 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024 για να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τους συμμετέχοντες και να ζήσουμε μια αξέχαστη αθλητική εμπειρία».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ΔΩΡΕΑΝ τη συμμετοχή τους έως την Παρασκευή 28 Ιουνίου στις 17:00, στον σύνδεσμο:  https://3on3streetball.gr/aigaleo.html

*Κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα συγκεντρωθούν τρόφιμακαι είδη πρώτης ανάγκης για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αιγάλεω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ