Φυλή: Νησιώτικος αέρας στη βραδιά του ΑΙΓΕΑ

0

Μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη νησιώτικη παράδοση και κέφι, διοργάνωσε το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιουνίου 2024, ο Σύλλογος Αιγαιοπελαγίτικου Πολιτισμού ο “Αιγέας” στην νεόδμητη στέγη του που δεσπόζει στην πλατεία Περνερί και είναι ένα από τα εμβληματικά πολιτιστικά έργα του Δημάρχου Φυλής, Χρήστου Παππού.

Γι’ αυτό και ο νέος Πρόεδρος του Συλλόγου Μιχάλης Αναπλιώτης που το κτίριο φέρει το όνομα του αείμνηστου πατέρα του Γεώργιου Αναπλιώτη, απηύθυνε με συγκίνηση, εγκάρδιες ευχαριστίες στον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, καλώντας τον στο βήμα της εκδήλωσης.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κατάμεστη πλατεία των Άνω Λιοσίων που πήρε ξανά ζωή με την στέγη του ΑΙΓΕΑ κι όπως είπε χαρακτηριστικά “Δίνει το νησιώτικο τόνο στα Άνω Λιόσια” κι ευχήθηκε σε όλους, να έχουν ένα όμορφο καλοκαίρι.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευτέρης Κοσμόπουλος, Αντιδήμαρχοι, Αναπληρωτές Δήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Πολιτιστικών Φορέων και πλήθος κόσμου.

Την βραδιά στόλισαν με την παρουσία τους τα χορευτικά τμήματα του ΑΙΓΕΑ ενώ το κέφι κορυφώθηκε με γνήσιο νησιώτικο γλέντι με τους Λέτα Κορρέ, Πολυχρόνη Κορρέ, Βαγγέλη Σιγάλα, Μαυρουδή Αντωνίου και άλλων εξαίρετων μουσικών της αιγαιοπελαγίτικης παράδοσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ