Ωρωπός: Ο Κάλαμος άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με 12.000 λαμπιόνια

0

Ένα μεγάλο δέντρο ύψους 6 μέτρων με περισσότερα από 12.000 λαμπιόνια κοσμεί την κεντρική πλατεία του Καλάμου. Τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου άναψαν με κάθε μεγαλοπρέπεια στην όμορφη γιορτή παρουσία όλων των παιδιών του χωριού, των γονέων τους, των μελών όλων των πολιτιστικών συλλόγων και όλων των εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Καλάμου Δημήτρης Χορμοβίτης άνοιξε την εκδήλωση με χαιρετισμό και ευχές, ενώ ο εντεταλμένος αντιδήμαρχος Παναγιώτης Κιούσης ευχήθηκε υγεία, ενότητα και προκοπή και μαζί με τα παιδιά ξεκίνησαν την αντίστροφη μέτρηση για το άναμμα των φώτων στο δέντρο παρουσία των δημοτικών συμβούλων Πέτρου Δέδε, Παναγιώτη Πέππα, Ανδρέα Θεόδωρου, του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Θοδωρή Κωστόπουλου, των συμβούλων της Δημοτικής Ενότητας Καλάμου Δημήτρη Μίχα, Γιάννη Παπαπέτρου, Βάσως Βασιλάκου, Κώστα Κιούση, Κώστα Κολιγιώργου, των προέδρων των Συλλόγων «Μπέσκα» Νότας Γιάγκου, «Μπέσα» Μαρίας Γκικάκη, Κρητών Ωρωπού Μιχάλη Μπαφάκη, ΕΣΠΑΑΚΑ Σπύρου Γιακουβή, Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Γιάννη Μπότη και Νηπιαγωγείου Ρενάτας Κιούση.

Η μπάντα του Δήμου Ωρωπού παιάνισε εορταστικές μελωδίες και συνόδευσε χορωδία του Συλλόγου Κρητών Ωρωπού. Ακολούθησε εορταστικό μπαζάρ με πρωτότυπες χειροποίητες κατασκευές, προσφοράς ζεστού κρασιού, ενώ ξυλοπόδαρος διασκέδασε μικρούς και μεγάλους με τρικ και ταχυδακτυλουρικά.

Χρόνια Πολλά από τον πανέμορφο Κάλαμο. Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ