Κολωνός: Εισοδηματίας ο ένας συλληφθείς και υπάλληλος security o δεύτερος

0

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις αστυνομικές και δικαστικές έρευνες των Αρχών, για την πολύκροτη υπόθεση μαστροπείας και βιασμού σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό.

Μετά και τον τέταρτο κύκλο καταθέσεων που έδωσε στις ψυχολόγους-αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και αναγνώρισε έναν νέο κύκλο ατόμων ως βιαστές της, εκδόθηκαν από την Ανακρίτρια τέσσερα εντάλματα σύλληψης εκ των οποίων τα δύο εκτελέστηκαν χθες το απόγευμα και αναμένεται να εκτελεστούν και τα υπόλοιπα δύο, δίχως όμως να κλείνει όπως φαίνεται εδώ η διαδικασία.

Αναφορικά με τον προφίλ των συλληφθέντων, ο 35χρονος συνελήφθη στην οικία του στον Κορυδαλλό, είναι άγαμος, ευκατάστατος και δηλώνει εισοδηματίας, ενώ ο 39χρονος συνελήφθη στο Νέο Ηράκλειο, είναι υπάλληλος security και χωρισμένος με ένα παιδί.

Στα σπίτια των συλληφθέντων έγιναν κατ’ οίκον έρευνες απ’ όπου κατασχέθηκαν ψηφιακές συσκευές, tablet, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και μεταφέρθηκαν για εξέταση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια και στο σπίτι του 39χρονου στο Νέο Ηράκλειο, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε και ένα όπλο το οποίο κατέχει με νόμιμη άδεια, λόγω της εργασίας του, ο συλληφθείς.

Συνολικά πλέον, μαζί με την μητέρα, οι συλληφθέντες για την υπόθεση είναι οκτώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ