Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwon–Do ITF 2023: Χρυσή η Μυρτώ Ασπιώτη στο Καζακστάν

0

Η Εθνική μας ομάδα ταεκβοντό ITF, με 118 αθλητές και αθλήτριες στην σύνθεσή της, βρέθηκε στην Αστάνα του Καζακστάν, όπου ξεκίνησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwon–Do ITF 2023 Ανδρών, Γυναικών, Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και Βετεράνων.

Εκεί, η Μυρτώ Ασπιώτη από τους Ίωνες Α.Σ. κατάφερε ξανά να κάνει περήφανη τη χώρα μας καθώς αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στην κατηγορία της (-46κ).

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής κ. Νίκος Μπάμπαλος μοιράστηκε μέσω ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ευχάριστη είδηση αναφέροντας τα εξής: “Μυρτώ Ασπιώτη, με ιδιαίτερη χαρά αλλά και συγκίνηση, θερμά συγχαρητήρια για τον νικηφόρο αγώνα που ονειρεύτηκες λίγες μέρες πριν αναχωρήσεις με την Εθνική Ομάδα TAEKWON-DO για το Καζακστάν αλλά και τις σκληρές προπονήσεις που προηγήθηκαν και ακολούθησαν, ώστε να επιστρέψεις Παγκόσμια Πρωταθλήτρια κάνοντας υπερήφανη την πόλη σου, όλους εμάς αλλά και μια χώρα ολόκληρη!

“ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ” διαβάζαμε στα social, του συλλόγου σου την ημέρα που προκρίθηκες για το παγκόσμιο πρωτάθλημα κρατώντας τη γαλανόλευκη και σήμερα…
“ΜΥΡΤΩ ΑΣΠΙΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ”
σηκώνοντας τη σημαία ακόμα πιο ψηλά!
Συγχαρητήρια σε σένα, σε όλη την αποστολή της Εθνικής Ομάδας για την πρόκριση και την σπουδαία προσπάθεια και φυσικά στο σύλλογο ΙΩΝΕΣ ένα σύλλογο της πόλης που αγαπάμε και τα παιδιά της μας κάνουν κάθε μέρα περήφανους!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ