Νέες κυρώσεις της UEFA στην Κροατία

0

Οι οπαδοί της Κροατίας αποδεικνύονται ανεπίδεκτοι μαθήσεως και κοστίζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας τους από την UEFA.

Αυτό αποδεικνύεται από το ότι η Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία της Ευρώπης έχει επιβάλει στους Κροάτες πρόστιμο για τη συμπεριφορά τους και στους δύο αγώνες που έχει παίξει έως τώρα η «Χρβάτσκα» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας.

Το πρώτο πρόστιμο είχε ήδη επιβληθεί μετά το πρώτο παιχνίδια τους, εναντίον της Ισπανίας (0-3) το περασμένο Σάββατο. Το ίδιο, ωστόσο,  συνέβη ξανά και μετά τη δεύτερη συνάντησή τους, με την Αλβανία (2-2), ανακοίνωσε η Κροατική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (HNS) σε δελτίο Τύπου.

Λόγω «του ανάμματος καπνογόνων και της ρίψης αντικειμένων από ορισμένους οπαδούς κατά τη διάρκεια του αγώνα που διεξήχθη στις 19 Ιουνίου στο Αμβούργο», η HNS θα πρέπει να πληρώσει 28.000 ευρώ.

«Η Κροατική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ευχαριστεί τους Κροάτες οπαδούς για την εξαιρετική υποστήριξή τους και τους ζητά για άλλη μια φορά να απέχουν από το άναμμα και τη ρίψη καπνογόνων», υπογραμμίζεται -μεταξύ άλλων- στο εν λόγω δελτίο Τύπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ