Περιστατικό με πυροβολισμούς έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Δημητρίου σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 2 τα ξημερώματα, ο σκοπός του Α.Τ. Αγίου Δημητρίου αντιλήφθηκε ένα «παπάκι» να κινείται αντίθετα στην οδό Αργοστολίου, με τρεις επιβαίνοντες.

Κατά την προσπάθεια του σκοπού να το ελέγξει, το δίκυκλο φτάνοντας μπροστά στο Τμήμα, μείωσε για λίγο ταχύτητα, ο τρίτος από τους επιβαίνοντες πυροβόλησε στον αέρα και ανέπτυξε ξανά ταχύτητα, συνεχίζοντας να κινείται αντίθετα στην Αργοστολίου και διαφεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αμέσως μετά το συμβάν, ειδοποιήθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης για αναζητήσεις. Στο σημείο του συμβάντος βρέθηκαν τέσσερις κάλυκες και ένα φυσίγγιο κρότου, τα οποία φωτογραφήθηκαν από συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, περισυνελλέγησαν, κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για εξέταση.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Α.Τ. Αγίου Δημητρίου.

Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν γίνει επτά προσαγωγές.

Να σημειωθεί ότι λίγο νωρίτερα, μια γυναίκα από την περιοχή τηλεφώνησε στο Τμήμα Ασφαλείας του Αγίου Δημητρίου και ανέφερε ότι άγνωστοι άνδρες -πιθανότατα Ρομά- μπούκαραν μέσα στο σπίτι τους και άρπαξαν τον σύζυγό της.

Οι αστυνομικοί συνδέουν τα γεγονότα γιατί την ώρα που η γυναίκα ήταν στο τμήμα για να καταθέσει μήνυση για την αρπαγή του συζύγου της συνέβη το περιστατικό με τους πυροβολισμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here