Το αναξιοποίητο οικοδομικό τετράγωνο που περικλείεται από τις οδούς Επαμεινώνδα, Ηφαίστου, Δημελά και Ποσειδώνος, μεταμορφώθηκε σε υπερσύγχρονο, παραμυθένιο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, με φωτεινούς σηματοδότες και τα βασικά σήματα της Τροχαίας, για να διδαχθούν βιωματικά τα παιδιά ασφαλή οδηγική συμπεριφορά.

Άνοιξε τις πύλες του σημερα Σάββατο 20 Μαΐου και σύντομα θα αρχίσουν τα μαθήματα, τα οποία θα διενεργούνται κατά τις απογευματινές ώρες. “Ποδήλατα, πατίνια, αυτοκινητάκια φέρνετε κι εσείς τα δικά σας – αλλά ειδικά παιδικά αυτοκίνητα έχουμε προμηθευτεί κι εμείς” αναφέρει ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου, οποίος δημοσιεύει εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Με αυτά θα γίνονται μαθήματα οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, δωρεάν, στα παιδιά, με ηλεκτρονική προκράτηση.

Τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση σχετικά για το πως θα γίνονται τα μαθήματα ανά ομάδες παιδιών και η διαδικτυακή κράτηση παιδικού αυτοκινήτου από τους ενδιαφερόμενους, χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Με τη νέα δε σχολική χρονιά, σε συνεργασία με τα σχολεία, θα γίνονται και ξεχωριστές ενότητες τις καθημερινές στους μαθητές.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here