Έγινε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό την ΠτΔ – Υπηρεσιακός πρωθυπουργός ορίστηκε ο Ιωάννης Σαρμάς

0

Λιγότερο από μισή ώρα διήρκησε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών το πρωί της Τετάρτης στο Προεδρικό Μέγαρο υπό την Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Στις 13:00 στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πέρασαν το πρωί της Τετάρτης οι πολιτικοί αρχηγοί, μπαίνοντας εκ νέου σε γραμμή εκκίνησης για τις επόμενες κάλπες μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μετά την κατάθεση των τριών εντολών σχηματισμού κυβέρνησης, κάλεσε τους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής, σύμφωνα με το άρθρο 37 παρ. 3 εδάφιο γ΄ του Συντάγματος σε σύσκεψη, τους οποίους και υποδέχτηκε λίγο μετά τις 11 π. μ.

Πρώτος το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ ακολούθησε ο Κυριάκος Βελόπουλος και στη συνέχεια ο Νίκος Ανδρουλάκης. Με τη σειρά τους κατέφτασαν και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Οι πολιτικοί αρχηγοί είχαν μία τυπική χειραψία πριν καταφτάσει και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σύσκεψη διήρκησε λιγότερο από 30 λεπτά, ενώ κατά την αποχώρηση των πολιτικών αρχηγών δεν έγιναν δηλώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ