Η 23χρονη κατηγορούμενη, η οποία κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη μετά την απολογία της, εμφανίζεται να ομολόγησε ενώπιον της 15ης τακτικής ανακρίτριας την ανθρωποκτονία της Φαίης Μπακογιώργου, τον Οκτώβριο του 2021.

Στη φρικτή παραδοχή ότι σκότωσε την ίδια της την αδελφή επειδή …τη μισούσε προχώρησε η μία από τις τρεις κατηγορούμενες για τη δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου στην Κυψέλη, οι οποίες πήραν το δρόμο για τη φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 23χρονη κατηγορούμενη η οποία κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη μετά την απολογία της, εμφανίζεται να ομολόγησε ενώπιον της 15ης τακτικής ανακρίτριας την ανθρωποκτονία τον Οκτώβριο του 2021.

Μάλιστα, φέρεται να υποστήριξε ότι μόνη της προχώρησε στο έγκλημα, αφήνοντας εκτός ποινικών ευθυνών τόσο τη μητέρα της όσο και τη σπιτονοικοκυρά της. Συγχρόνως, ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης επικαλούμενη ψυχιατρικά προβλήματα.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης -κατά πληροφορίες- δεν ταιριάζουν με την ύπαρξη ενός δράστη, με αποτέλεσμα να παραμένει ανοιχτό το σενάριο της συνδρομής στη δολοφονία και των άλλων δύο κατηγορούμενων.

Κατά τις ίδιες πηγές, η μητέρα του θύματος κι η σπιτονοικοκυρά της, εμφανίζονται να αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στην ανθρωποκτονία της Φαίης Μπακογιώργου. Η 56χρονη μητέρα της δήλωσε ότι δεν θα έβλαπτε ποτέ το παιδί της, καθώς το αγαπούσε πολύ, ενώ δήλωσε και τοξικοεξαρτημένη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here