Ένα πανέμορφο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης γεννήθηκε στην καρδιά της Αργυρούπολης

0
default

Ένα πανέμορφο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης γεννήθηκε στην καρδιά της Αργυρούπολης από τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης σε συνεργασία με τον ΣΠΑΥ και είναι ήδη πλημμυρισμένο από παιδικά χαμόγελα!

Πρόκειται για το 3ο κατά σειρά Θεματικό Πάρκο που υλοποιεί ο ΣΠΑΥ στους Δήμους γύρω από τον Υμηττό μέσω του Προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”, με στόχο να ψυχαγωγεί αλλά και να ευαισθητοποιεί τα παιδιά για την προστασία του Υμηττού.

Το κάστρο των εθελοντών, τα παιχνίδια αναρρίχησης, η παιδική χαρά, το υπαίθριο γυμναστήριο και ο βοτανόκηπος είναι μερικά όμορφα στοιχεία που μπορεί κανείς να συναντήσει σε αυτόν τον υπέροχο χώρο αναψυχής στη συμβολή των οδών Εθνάρχου Μακαρίου και 3ης Σεπτεμβρίου στην Αργυρούπολη.

Τα εγκαίνια του Πάρκου πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμαρχο Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο & Πρόεδρο του ΣΠΑΥ, μαζί με τον Δήμαρχο Παιανίας Ισίδωρο Μάδη, παρουσία εκατοντάδων επισκεπτών και μικρών παιδιών.

Στη γιορτή παράδοσης του πάρκου το παρόν έδωσαν επίσης Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι Φορέων της πόλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ