Ένα χριστουγεννιάτικο διήμερο στον Ιωνικό Σύνδεσμο

0

Ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο γεμάτο παιδικές φωνές, χαμόγελα, ευχές, Κάλαντα και ποιήματα πραγματοποιήθηκε στον Ιωνικό Σύνδεσμο!

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022, η αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ορόφου του Ιωνικού Συνδέσμου, γέμισε από μικρούς αλλά και μεγάλους που επισκέφτηκαν το Εργαστήρι Χριστουγεννιάτικων κατασκευών, όπου τα παιδιά μαζί με την αντιπρόεδρο του Ι.Σ., Δέσποινα Γεωργαντζή, έφτιαξαν χριστουγεννιάτικα στολίδια και ευχετήριες κάρτες.

Στο χώρο φιλοξενήθηκαν και παιδιά από το Ίδρυμα Γεωργίου και Αικατερίνης Χατζηκώνστα – Εκπαιδευτικής Μέριμνας Νέων, συνοδευόμενα από τις κυρίες εκπαιδευτικούς, Χριστίνα Οικονόμου, Ντίνα Παπασχάλη, και την ειδική Σύμβουλο Παιδαγωγικού και μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος, Φωτεινή Παπαδοπούλου.

Συμμετείχε μικρό σύνολο πνευστών της Νεανικής Ορχήστρας του Ιωνικού Συνδέσμου υπό την καθοδήγηση του Αρχιμουσικού Στάθη Κιοσόγλου.

Την εκδήλωση επιμελήθηκε η Αντιπρόεδρος και υπεύθυνη παιδικού προγράμματος Δέσποινα Γεωργαντζή.

Ο Ιωνικός Σύνδεσμος, θα συνεχίσει να πραγματοποιεί και άλλες δράσεις σε συνεργασία με το Ίδρυμα Χατζηκώνστα, από το νέο έτος.

Ο Ιωνικός Σύνδεσμος, θα συνεχίσει να πραγματοποιεί και άλλες δράσεις σε συνεργασία με το Ίδρυμα Χατζηκώνστα, από το νέο έτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ