Έξαρση περιστατικών κλοπής δημόσιας περιουσίας στη Φυλή – Άμεση αντίδραση από το Δήμο

0

Πόλεμο εναντίον όσων λεηλατούν τη δημοτική και ιδιωτική περιουσία κήρυξε ο Δήμος Φυλής.

Αφορμή τα επανειλημμένα περιστατικά αφαίρεσης των καλυμμάτων από τα φρεάτια ύδρευσης και αποχέτευσης ομβρίων και ακαθάρτων. Όπως και οι καταστροφές δημοτικού εξοπλισμού στους κοινόχρηστους χώρους, π.χ. παγκάκια, καλάθια σκουπιδιών, όργανα παιδικής χαράς και γυμναστικής και εποπτικά μέσα στα σχολεία.

Ήδη ο αναπλ. Δήμαρχος Βασίλης Γεωργιάδης υπέβαλε μηνύσεις, εναντίον παντός υπευθύνου, στο ΑΤ Άνω Λιοσίων, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Άνω Λιοσίων.

Ο Δήμος ζήτησε από τις αστυνομικές αρχές να εξαπολύσουν ανθρωποκυνηγητό,τόσο κατά των φυσικών αυτουργών των κλοπών, όσο, κυρίως, κατά των κλεπταποδόχων, οι οποίες λειτουργούν με τη μορφή επιχειρήσεων περισυλλογής σκραπ ή διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών.

Ανάλογο πόλεμο έχει κηρύξει ο Δήμος και εναντίον όσων απορρίπτουν μπάζα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης, ο οποίος καταθέτει, τον προσεχή Μάρτιο, ως μάρτυρας κατηγορίας, σε δίκη εναντίον οδηγού φορτηγού, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να ρυπαίνει, ενώ ήδη έχει κατασχεθεί το φορτηγό του.

«Θα είμαστε αμείλικτοι εναντίον όσων περιφρονούν τη ζωή και την υγεία των συνδημοτών μας. Δεν είναι δυνατό να πλουτίζουν με την κλοπή και την κλεπταποδοχή κοινωνικού εξοπλισμού που πληρώνουν οι συνδημότες μας με τον ιδρώτα του προσώπου τους. Θα μας βρουν σκληρά απέναντί τους και καλώ τις αστυνομικές αρχές να πατάξουν αυτό το άθλιο φαινόμενο που δημιουργεί εικόνες ντροπής στο Δήμο μας», τόνισε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ