Αίγινα:Διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος σημειώθηκε σε περιοχές της Αίγινας λόγω πυρκαγιάς στα Μέθανα

0

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έμειναν για περισσότερο από 45 λεπτά περιοχές του κέντρου της Αίγινας, στη παραλία, στο Λιβάδι στον Μαραθώνα, στις Πολλές Ελιές, στην Κυψέλη και στη Πέρδικα, καθώς σημειώθηκε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος λίγο πριν τις 15:30. Τελικά η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε στις 16:18.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά το πρόβλημα της διακοπής προέκυψε από πυρκαγιά στην περιοχή των Μεθάνων. Εξαιτίας της πυρκαγιάς διακόπηκε μία γραμμή της μέσης τάσης. Οι τεχνικοί προέβησαν σε χειρισμούς, ώστε να εξυπηρετήσουν το νησί οι άλλες δύο γραμμές.

Λίγο μετά τις 16:20 σε νεότερη επικοινωνία o κ. Ζορμπάς ενημέρωσε ότι το ρεύμα επανήλθε, ωστόσο υπάρχει αναμονή για την εξέλιξη της πυρκαγιάς στα Μέθανα και αν αυτή θα επηρεάσει εκ νέου την ηλεκτροδότηση στο νησί.

Σε επικοινωνία με τον πρόεδρος της Κοινότητας Μεσαγρού κ Μανώλη Λεούση, είπε ότι δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα και είχαν κανονικά ρεύμα οι περιοχές, του Μεσαγρού, της Αγίας Μαρίνας και της Βαγίας. Επίσης δεν υπήρξε πρόβλημα στην περιοχή της Κοινότητας Βαθέος, σύμφωνα με ενημέρωση από τον πρόεδρο κ. Ηλία Γρυπαίο.  Τέλος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτης Κασιμάκης, είπε ότι το ρεύμα επανήλθε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ