Αίγινα:Μεγάλη νίκη για τον Αντώνη Ζαμπέλη, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου

0

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ16 που έγιναν στο Στάδιο της Χαλκίδας το Σαββατοκύριακο 17-18 Ιουνίου, στους οποίους συμμετείχαν τα σωματεία του νοτίου ομίλου. Η συμμετοχή, συνολικά, στη διοργάνωση ήταν μεγάλη.

Με το χρυσό μετάλλιο επέστρεψε στη Αίγινα ο Ζαμπέλης Αντώνης, μετά από εξαιρετική εμφάνιση και μεγάλο ατομικό ρεκόρ, καθώς επικράτησε στη κούρσα των 2.000 μέτρων  με φυσικά εμπόδια με χρόνο 6’19”.

Στα 300 μέτρα ο Καλαφατέλης Αλέξανδρος κατετάγη 15ος με 44”77 . Καλή η εμφάνιση του αθλητή του Ο.Α.Κ. Αίγινας που έτρεξε κοντά στο ατομικό του ρεκόρ.

Στο ίδιο αγώνισμα  η Σόρτση Μαριάννα με 51”22 ήρθε 41η επίσης και αυτή κοντά στο ατομικό της ρεκόρ. Η Ειρήνη Τζώνη, το μικρότερο ηλικιακά μέλος της αποστολής του Ο.Α.Κ. Αίγινας, ήρθε 56η στα 80 μέτρα με νέο ατομικό ρεκόρ στα 11”99 . Η Ειρήνη ανήκει ηλικιακά σε μικρότερη κατηγορία την Κ14, αλλά έτρεξε πολύ καλά στη μεγαλύτερη κατηγορία την Κ16 .

Η σκυτάλη στα 4Χ200 μεικτή έκανε 1’57” και κατέλαβε την 44η θέση. Πρώτος έτρεξε ο Καλαφατέλης Αλέξανδρος, μετά η Κάτσα Ηλέκτρα, τρίτη η Σόρτση Μαριάννα και τέταρτος ο Ζαμπέλης Αντώνης, που έτρεξε αμέσως μετά τον τερματισμό του στα 2000 μέτρα με Φ Ε.

Ο σύλλογος συγχαίρει τους αθλητές του για την προσπάθεια τους. Επόμενος αγώνας το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 στην Πάτρα. Είναι σημαντικό να πούμε ότι όλα τα έξοδα των αθλητών για τα πανελλήνια πρωταθλήματα  τα καλύπτει ο σύλλογος . Ο Ο.Α.Κ. Αίγινας ευχαριστεί την Saronic Ferries για την βοήθεια της προς τον σύλλογο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ