Αίγινα: Φωτογραφικός Διαγωνισμός, από το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας

0

Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας “Ο Καποδίστριας”

Οι Φίλοι μας τα Ζώα”. Ελεύθερος Διαδικτυακός Φωτογραφικός Διαγωνισμός. Διάρκεια Διαγωνισμού: 1 Ιανουαρίου έως 17 Μαρτίου 2024.

Υπάρχουν 2 βραβεία το ένα παίρνει η φωτογραφία με τα περισσότερα like και το άλλο παίρνει η φωτογραφία που θα επιλέξουν τα μέλη του Φωτογραφικού Εργαστηρίου του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας ο Καποδίστριας (Μ.Σ.Α.Κ.).

Χορηγός και για τα δύο βραβεία είναι το κατάστημα “Pet ShopTzitzis – Aegina” και η αξία του κάθε βραβείου είναι 150 ευρώ σε προϊόντα του καταστήματος. Ευχαριστούμε πολύ την ιδιοκτήτρια του καταστήματος Τζίτζη Ελένη για την χορηγία.

Υπάρχει σκέψη και πρόθεση, να γίνει τον Απρίλιο εκδήλωση- έκθεση στην Αίγινα με τις καλύτερες φωτογραφίες, εννοείται με την σύμφωνη γνώμη των φωτογράφων, που θα πουλιούνται σε προσιτή τιμή και τα έξοδα θα διατεθούν στις φιλοζωικές οργανώσεις του νησιού. Τα έξοδα εκτύπωσης θα τα αναλάβει το φωτογραφικό εργαστήρι.

Οι φωτογραφίες μπορεί να είναι έγχρωμες ή ασπρόμαυρες, με οποιοδήποτε φωτογραφικό μέσο(κάμερα, κινητό, drone), σε οποιαδήποτε ανάλυση ή μέγεθος.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και ισχύει για φωτογράφους εντός και εκτός Ελλάδας, δεν υπάρχει περιορισμός φωτογραφιών (που δεν θα είναι προϊόν μοντάζ).

Για την συμμετοχή και τα like, πρώτα χρειάζεται να γίνει κάποιος μέλος της ομάδας (δεν υπάρχει κανένας περιορισμός).

Οι φωτογραφίες θα ανεβαίνουν ελεύθερα στο χρονολόγιο αυτής της ομάδας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ