Αγ. Παρασκευή: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Summer Camp

0

Έρχεται πλήρως ανανεωμένο το Θερινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης και Αθλητικών Δραστηριοτήτων-Summer Camp- του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα υλοποιήσει και φέτος το Θερινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης και Αθλητικών Δραστηριοτήτων-Summer Camp το οποίο θα είναι πλήρως ανανεωμένο και εμπλουτισμένο, με στόχο να προσφέρει στα παιδιά μια ποιοτική διέξοδο απασχόλησης, κατά τη θερινή περίοδο.
Οι αιτήσεις για εγγραφή θα υποβάλλονται για όλες τις περιόδους, ανεξαρτήτου σειράς περιόδου, ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο https://demos365agpar.intellisoft.gr/ από την Δευτέρα 27 Μαΐου και ώρα 14.00 έως τη συμπλήρωση των θέσεων.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά 5 έως 12 ετών (γεννημένα από το 2012 έως και το 2019).
Η υλοποίηση του προγράμματος δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να διασκεδάσουν και να εκφραστούν δημιουργικά, ενώ βοηθά τους γονείς που εργάζονται, να απασχολούν τα παιδιά τους και τη θερινή περίοδο που τα σχολεία είναι κλειστά. Το πρόγραμμα αφορά το χρονικό διάστημα, από τις 17/6/2024 έως και τις 06/09/2024 και χωρίζεται σε τέσσερις (4) Περιόδους των δύο εβδομάδων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ