Ανοίγουν οι εγγραφές για τις Ακαδημίες Εκμάθησης Αθλημάτων του ΟΠΑΝΔΑ

0

Ο Δήμος Αθηναίων προσφέρει τη δυνατότητα σε παιδιά ηλικίας 6-15 ετών, υποψήφιους για Στρατιωτικές Σχολές και Τ.Ε.Φ.Α.Α., και ενήλικες να μάθουν σωστά και να προπονηθούν στο τένις, την αυτοάμυνα και τα αθλήματα του στίβου στις Ακαδημίες Εκμάθησης Αθλημάτων που υλοποιούνται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Οι ακαδημίες θα περιλαμβάνουν προπονήσεις σε εβδομαδιαία βάση (το ελάχιστο δύο προπονητικές ώρες ανά γκρουπ) και θα υλοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού:

● Αντισφαίριση (τένις) για παιδιά ηλικίας 6-15 ετών (Δημοτικού και Γυμνασίου) και για ενήλικες

● Αυτοάμυνα για παιδιά ηλικίας 6-15 ετών (Δημοτικού και Γυμνασίου) και για ενήλικες

● Στίβο (δρομικά αγωνίσματα, άλματα και ρίψεις) για παιδιά ηλικίας 6-15 ετών (Δημοτικού και Γυμνασίου) και προετοιμασία υποψηφίων για Στρατιωτικές Σχολές και Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Οι εγγραφές ξεκινούν από 5 Οκτωβρίου. Δείτε παρακάτω αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα εγγραφών για κάθε άθλημα.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν από τον Οκτώβριο του 2022 έως και το Μάιο του 2023 εξαιρουμένης της προετοιμασίας για Στρατιωτικές Σχολές και Τ.Ε.Φ.Α.Α. η οποία θα συνεχιστεί έως και την περίοδο εξετάσεων των υποψηφίων.

Η συνδρομή των συμμετεχόντων προκύπτει από την ισχύουσα τιμολογιακή πολιτική του Οργανισμού.

Δείτε αναλυτικά τους χώρους στους οποίους θα πραγματοποιούνται τα μαθήματα, αλλά και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο site των Αθηναϊκών νέων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ