Σε «Δημοτικό Στάδιο Αντιγόνη Ντρισμπιώτη» θα μετονομαστεί το Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας πολύ σύντομα.

Σύμφωνα με το KarditsaLive.Net, ο δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Πέμπτη 25 Αυγούστου, ζήτησε από το Σώμα να αποφασίσει και να προτείνει στον ΔΟΠΑΚ, να ονομαστεί το ΔΑΚ σε “Δημοτικό Στάδιο Αντιγόνη Ντρισμπιώτη”.

Η μετονομασία πρέπει να θεωρείται δεδομένη και απομένουν θέματα διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς στην επόμενη συνεδρίαση θα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο και κατόπιν θα πρέπει να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του ΔΟΠΑΚ, που έχει και την τυπική αρμοδιότητα να λάβει την οριστική απόφαση.

Παράλληλα στην συνεδρίαση ανακοινώθηκε η πραγματοποίηση της τελετής υποδοχής το πρωί (11.00) του Σαββάτου, 27 Αυγούστου, στην οποία κλήθηκαν να συμμετάσχουν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και όλοι οι Καρδιτσιώτες για να την τιμήσουν για το επίτευγμά της.

Αναφορά στον άθλο της Καρδιτσιώτισας πρωταθλήτριας έγινε από πολλούς δημοτικούς συμβούλους με τον δήμαρχο να επισημαίνει ότι το όνομά της πρέπει να μείνει στη μνήμη όλων.

Παράλληλα εκδόθηκε ομόφωνο ψήφισμα για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Το αρχικό που κατατέθηκε εμπλουτίσθηκε από τον κ. Κρανιά που ζήτησε βελτιώσεις για να υπάρξει ομοφωνία, όπως και έγινε.

Τέλος να πούμε πως κ. Ξυλομένος υποστήριξε πως δεν διαφωνεί με την ονοματοδοσία, αλλά θα έπρεπε πριν να έχει ερωτηθεί η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και η οικογένεια της, ενώ διέκρινε και “παράσυρση” της δημοτικής αρχής από συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με τον κ. Τσιάκο να διευκρινίζει ότι έχει ερωτηθεί η πρωταθλήτρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here