Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Πειραματικού Μουσικού Σχολείου Παλλήνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός, απένειμε το βραβείο «ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΚΑΣ» στην αριστεύσασα μαθήτρια Μερτζέλου Στυλιανή, η οποία φοίτησε στη Γ’ Γυμνασίου κατά το σχολικό έτος 2022-2023.

Η απονομή του συγκεκριμένου βραβείου πραγματοποιείται από την Περιφερειακή Ενότητα
Ανατολικής Αττικής κάθε Οκτώβριο. Πρόκειται για απονομή αριστείου και χορήγηση
χρηματικού επάθλου με τη συμβολική ενίσχυση των 1.500 ευρώ, με την ονομασία «Βραβείο Μάριος Τόκας», στον αριστεύσαντα απόφοιτο μαθητή/μαθήτρια του Πειραματικού Μουσικού Γυμνασίου Παλλήνης. Μια επιβράβευση με παιδαγωγικό και καλλιτεχνικό χαρακτήρα που αποτελεί ένα κίνητρο αλλά και συμβάλλει στην στήριξη του μαθητή και την αναγνώριση της προσπάθειάς του.

Ο Διευθυντής του Μουσικού Γυμνασίου Παλλήνης Αλέξανδρος Γαλανόπουλος ευχαρίστησε για τη βράβευση, που πλέον έχει γίνει θεσμός στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, τον Αντιπεριφερειάρχη, ο οποίος κατά το χαιρετισμό του, ευχήθηκε στα παιδιά υγεία και καλή πρόοδο, τονίζοντας ότι η προσπάθεια, η συνέπεια και η ευγενής άμιλλα αποτελούν αδιαμφισβήτητο όχημα για την εκπλήρωση των στόχων και των ονείρων τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here