Ασπρόπυργος: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών

0

Οι εορταστικές εκδηλώσεις που φέρνουν χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών και θεμελιώνουν στις ψυχές και στη συνείδησή τους το σεβασμό προς τα πατροπαράδοτα έθιμά μας, επ΄ ευκαιρία του νέου έτους, ολοκληρώθηκαν σε όλους τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Ασπροπύργου.
Παρουσία του Δημάρχου, κ. Ιωάννη Ηλία, της αρμόδιας Αντιδημάρχου κ. Μαρίας Ατματσίδου, στελεχών της Δημοτικής Αρχής και του προσωπικού των μονάδων φροντίδας και αγωγής των παιδιών της προσχολικής ηλικίας, έγινε η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας σε όλους τους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς της πόλης. Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, η αρμόδια Αντιδήμαρχος και όλο το προσωπικό των δομών, εξέφρασαν την αγάπη και την έννοια τους, για τα παιδιά της πόλης μας και ευχήθηκαν υγεία και πρόοδο.
«Θα τα λέμε πολύ συχνά», είπαν ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Ηλίας και η Αντιδήμαρχος κ. Ατματσίδου, στα παιδιά και στο προσωπικό των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών, υπογραμμίζοντας ότι, «βασική προτεραιότητα της νέας Δημοτικής Αρχής, είναι η άψογη λειτουργία των δημοτικών μονάδων προσχολικής ηλικίας, καθότι συνιστά ανεκτίμητο στήριγμα για τις Οικογένειες και ειδικά για τις εργαζόμενες Μητέρες του Ασπρόπυργου, αλλά και έμπρακτο ενδιαφέρον για τα ίδια τα παιδιά, που είναι το αύριο του τόπου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ