Βραβείο καλύτερης ταινίας επιστημονικής φαντασίας: Διάκριση για το ελληνικό Re-Live στο Comic-Con International

0

Το Re-Live, μία ελληνική sci-fi ταινία μικρού μήκους, απέσπασε το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας Επιστημονικής Φαντασίας στο Comic-Con International!

Η εν λόγω διοργάνωση, η οποία πραγματοποιείται κάθε Ιούλιο στο San Diego των Ηνωμένων Πολιτειών, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα event της pop κουλτούρας παγκοσμίως, καθώς κάθε χρόνο παρουσιάζονται όλες οι πολυαναμενόμενες ταινίες και σειρές της χρονιάς, παρουσία των μεγαλύτερων σταρ του Hollywood.

Έτσι, η διάκριση του Re-Live είναι μείζονος σημασίας για την ελληνική κινηματογραφία και την εγχώρια pop κουλτούρα, γενικότερα. Ως η μόνη ελληνική συμμετοχή ανάμεσα σε ταινίες από κάθε γωνιά του πλανήτη, κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο και να αναδειχθεί η καλύτερη της χρονιάς! 

Η ταινία

Η ταινία διαδραματίζεται στο μέλλον, όπου υπάρχει μία υπηρεσία εικονικής πραγματικότητας που μπορεί να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση για οποιαδήποτε στιγμή της ζωής ενός ανθρώπου.

Καθώς οι δημιουργοί αποφάσισαν να αφήσουν ελεύθερη την ταινία στο ίντερνετ με στόχο να επικοινωνήσει με το ευρύτερο κοινό, μπορεί ο καθένας να τη δει δωρεάν.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφουν ο Σωτήρης Πετρίδης και η Τάνια Ναναυράκη, ενώ πρωταγωνιστούν ο Αναστάσης Ροϊλός (γνωστός από τον τηλεοπτικό του ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες») και η Μαριάννα Πουρέγκα.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία Σωτήρης Πετρίδης και Τάνια Ναναυράκη, Σενάριο Σωτήρης Πετρίδης, Παραγωγή Σωτήρης Πετρίδης, Δημήτρης Τσακαλέας, Μαρία Λασκαρίδου, Διευθυντής Φωτογραφίας Παύλος Λύγουρης, Μοντάζ Τάνια Ναναυράκη,  SoundDesigner Κική Κουζούνια, VFX Γιάννης Λιόλιος, Σκηνογραφία/Ενδυματολογία Σόνια Μαρία Καϊτατζή, Make-upArtist Σοφία Βουλαλά

 Cast

Αναστάσης Ροϊλός, Μαριάννα Πουρέγκα και Ιωάννα Λαμνή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ