Βριλήσσια: Πραγματοποιήθηκε το ετήσιο Διαδημοτικό Χορωδιακό Φεστιβάλ

0

Το ετήσιο Διαδημοτικό Χορωδιακό Φεστιβάλ του Δήμου Βριλησσίων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού (ΠΑΟΔΗΒ)

και προσέφερε εξαιρετικές μουσικές στιγμές στο ακροατήριο που παρευρέθηκε χειροκροτώντας, εκτός από την Παιδική και Μεικτή Χορωδία Ενηλίκων του Δήμου μας, τη Μεικτή Πολυφωνική Χορωδία Βέλου – Βόχας, τη Μεικτή Χορωδία Αγίας Παρασκευής και την Ανδρική Χορωδία Εμπορικής Τράπεζας.

Ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Βαφειάδης μίλησε με θερμά λόγια για την αξιέπαινη προσπάθεια των μαέστρων και χορωδών , τονίζοντας ότι «μέσα από τέτοιες διαδημοτικές πρωτοβουλίες θέτουμε τις βάσεις για τη διάδοση της μουσικής, τη διαφύλαξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς καθώς και τη δημιουργία νέων καλλιτεχνικών διαδρομών».

Η Πρόεδρος κα Ιωάννα Κυρίτση συνεχάρη τον μαέστρο μας Ζιάκα Γιώργο που είχε και την καλλιτεχνική επιμέλεια της συνεργασίας, καθώς και τα μέλη της χορωδίας του Δήμου για την υπέροχη παρουσία τους. Ευχαρίστησε θερμά τις χορωδίες που φιλοξενήθηκαν και τους μαέστρους που συνέθεσαν ένα πολυπολιτισμικό μουσικό παζλ χαρίζοντας στους παρευρισκόμενους τραγούδια που δημιούργησαν υπέροχα συναισθήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ