Οι ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν το πρωί της Δευτέρας ότι οι χερσαίες επιχειρήσεις συνεχίστηκαν στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας τη νύχτα, με στρατεύματα να σκοτώνουν δεκάδες μέλη της Χαμάς.

Ο Ισραηλινός Στρατός ανακοίνωσε ότι «οι χερσαίες δυνάμεις σκότωσαν τρομοκράτες που εγκλωβίστηκαν σε κτίρια στη Λωρίδα της Γάζας και προσπάθησαν να επιτεθούν στα στρατεύματα».

Σε ένα περιστατικό, τα χερσαία ισραηλινά στρατεύματα κατηύθυναν την Πολεμική Αεροπορία να πραγματοποιήσει επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος σε κτίριο της Χαμάς, σκοτώνοντας περισσότερους από 20 ενόπλους, σύμφωνα με τον IDF.

Σε άλλο περιστατικό, ο IDF αναφέρει ότι ένα μαχητικό αεροσκάφος έπληξε μια θέση εκτόξευσης κατευθυνόμενων αντιαρματικών πυραύλων και στελέχη της Χαμάς που εντοπίστηκαν από χερσαία στρατεύματα κοντά στο Πανεπιστήμιο Al-Azhar στην πόλη της Γάζας.

Ο Ισραηλινός Στρατός τόνισε ότι την τελευταία ημέρα έχει πραγματοποιήσει πλήγματα εναντίον περίπου 600 στόχων της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, συμπεριλαμβανομένων τοποθεσιών αποθήκευσης όπλων, κρησφύγετων και σκηνών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here