Γαλάτσι: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η γιορτή των 4 ΚΑΠΗ στο Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι»

0

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο, στο «Καμίνι», πραγματοποίησαν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023, τα μέλη των τεσσάρων ΚΑΠΗ Δήμου Γαλατσίου, με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών από το 5ο Γυμνάσιο Γαλατσίου, που συνοδεύονταν από τη διευθύντρια του σχολείου κα. Κωνσταντίνα Ματσούκα .

Ειδικότερα, η γιορτή ξεκίνησε με τους μαθητές του 5ου Γυμνασίου που έψαλλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχήθηκαν σε όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ υγεία και αγάπη για το νέο έτος 2024.

Στη συνέχεια μέλη των ΚΑΠΗ απήγγειλαν ποιήματα, μίλησαν για το βαθύτερο νόημα των Χριστουγέννων και παρουσίασαν θεατρικά μονόπρακτα, τα οποία μέσα από τον κωμικό χαρακτήρα τους έδιναν μια νέα διάσταση των εορτών και της καθημερινότητας των πολιτών ενόψει των Χριστουγέννων.

Με ευχές για υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και ελπίδα για ένα ειρηνικό και δημιουργικό 2024 ολοκληρώθηκε η γιορτή των ΚΑΠΗ, στην οποία παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, κ. Ιωάννης Μανιάτης, η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων και Διασύνδεσης Πολιτών με την «Ελληνικό Μετρό», κα. Κωνσταντίνα Σπηλιοπούλου-Χρυσάγη και η Αντιδήμαρχος ΚΕΠ κα. Πετρούλα Παπαγεωργίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ