Γαλάτσι: Σε εφαρμογή από 1η Ιουλίου η δυνατότητα εξόφλησης των οφειλών διαδικτυακά

0

Ο Δήμος Γαλατσίου σας ενημερώνει ότι από 01 Ιουλίου 2023 τίθεται σε εφαρμογή η δυνατότητα εξόφλησης του Τέλους επί των ακαθαρίστων εσόδων ή του Τέλους Παρεπιδημούντων διαδικτυακά στον σύνδεσμο : https://dae.govapp.gr/ , στο πλαίσιο της διασύνδεσης του Δήμου Γαλατσίου με την Πλατφόρμα Δήλωσης επί των Ακαθαρίστων Εσόδων και Παρεπιδημούντων.

Η πλατφόρμα «Ηλεκτρονικής δήλωσης τέλους επί των ακαθαρίστων εσόδων επιχειρήσεων» απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Γαλατσίου  και υπόκεινται στο Τέλος επί των ακαθαρίστων εσόδων ή το Τέλος Παρεπιδημούντων.

Η εξόφληση του τέλους που αφορά το Β τρίμηνο 2023 (Απρίλιος-Μάιος -Ιούνιος 2023 για τους υπόχρεους τριμηνιαίας υποβολής δήλωσης Φ.Π.Α.) καθώς και του τέλους που αφορά τον Ιούνιο 2023 (για τους υπόχρεους μηνιαίας υποβολής δήλωσης Φ.Π.Α.) θα γίνει αποκλειστικά στον Δήμο Γαλατσίου.

Για τις επόμενες περιόδους η εξόφληση του τέλους θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω της Πλατφόρμας ηλεκτρονικής υποβολής δήλωσης επί των ακαθαρίστων εσόδων και παρεπιδημούντων σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ