Γιουβέντους: Ανανέωσε ο Ντανίλο έως το 2025

0

Κάτοικος Τορίνο θα παραμείνει έως το 2025 ο Ντανίλο. Ο 32χρονος Βραζιλιάνος διεθνής δεξιός αμυντικός είπε το «ναι» στη Γιουβέντους, με τις δύο πλευρές ν’ ανανεώνουν τη συνεργασία τους.

Ο Ντανίλο, ο οποίος είχε αποκτηθεί από τη Γιουβέντους το 2019 για 37 εκατ. ευρώ, αποτελεί βασικό «κρίκο» της ομάδας και δεν έχει χάσει ούτε μία αναμέτρηση στη Serie A την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

 

 

Φυσικά, για να βάλει την υπογραφή του στην επέκταση της συνεργασίας με τη Γιουβέντους, έλαβε αυξημένες αποδοχές από τη διοίκηση του ιταλικού συλλόγου. Με τη φανέλα της Γιουβέντους μετρά 142 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει 8 γκολ, ενώ κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ιταλίας το 2020 και το 2021 αντίστοιχα.

Πριν αποκτηθεί από τη Γιουβέντους, ο Ντανίλο φόρεσε τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ένα FA Cup και δύο EFL Cup. Νωρίτερα αγωνίστηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης κατακτώντας δύο τίτλους Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η πρώτη ομάδα του στην Ευρώπη ήταν η Πόρτο το 2012, με την οποία κατέκτησε συνεχόμενα πρωταθλήματα πριν μετακινηθεί στη «βασίλισσα» το 2015.

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ