Βρέθηκε βόμβα του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου στο χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, προς την πλευρά της Γλυφάδας, όπου πραγματοποιούνται οι εκσκαφές.

Κλείνει σήμερα, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, μεγάλο τμήμα της παραλιακής λεωφόρου Ποσειδώνος για να γίνει η επιχείρηση εξουδετέρωσής της από το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ), ενώ από σήμερα στις 9 το βράδυ απαγορεύεται η στάθμευση στην οδό Ευρυάλης.

Ο Δήμος Γλυφάδας βρίσκεται σε πλήρη συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές και καλεί τους πολίτες να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την Τροχαία, κλείνει από τις 9:30 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, η παραλιακή λεωφόρος Ποσειδώνος. Η ολική διακοπή κυκλοφορίας θα ισχύσει και στα δύο ρεύματα της Ποσειδώνος, από τη συμβολή της με την πλατεία Βεργωτή έως τη συμβολή της με τη λεωφόρο Αλίμου, καθώς και στην οδό Ευρυάλης, στη Γλυφάδα. Στην ίδια οδό θα ισχύσει επίσης απαγόρευση στάθμευσης από τις 9 απόψε, 25 του μηνός, μέχρι τις 12 το μεσημέρι της 26ης. Αναλόγως αναμένεται να διαμορφωθούν και τα δρομολόγια των λεωφορείων, των ΚΤΕΛ και του Τραμ.

Στην περιοχή που εντοπίστηκε η βόμβα, στο ύψος της Γλυφάδας, βρίσκονται ήδη κλιμάκια της ΕΛΑΣ και από το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ), στελέχη του οποίου θα αναλάβουν την εξουδετέρωση της βόμβας ισχύος 500 λιβρών.

 

 

[photo: protothema.gr]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here