Γλυφάδα: Στην πρώτη του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο έκοψε τη βασιλόπιτα

0

Με την κοπή της βασιλόπιτας, η οποία ευλογήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ.κ. Αντώνιο ξεκίνησε η νέα χρονιά για το Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας, το οποίο συνήλθε για πρώτη φορά χθες με τη νέα του σύνθεση, υπό τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου. Στη θέση της Προέδρου η Δημοτική Σύμβουλος Δαφνούλα Χαρίση – Μπίλια, η οποία ανέλαβε τα νέα της καθήκοντα.
«Καλή θητεία, δημιουργική και ευλογημένη» ευχήθηκε ο Δήμαρχος στο Σώμα, ενώ αντηλλάγησαν ευχές μεταξύ Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων.
Τα πρώτα κομμάτια της βασιλόπιτας έκοψαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Αντώνιος και ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ακολούθως οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης “Η Γλυφάδα μας ενώνει” Ευστάθιος Γεωργούλας και “Λαϊκή Συσπείρωση Γλυφάδας” Αλέξης Στεφανίδης, στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Γλυφάδας Κώστας Παπαδόπουλος και τα υπόλοιπα κομμάτια η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας Δαφνούλα Χαρίση – Μπίλια.
Το φλουρί -στο οποίο αντιστοιχούσε ένα γούρι- έπεσε στην Αντιδήμαρχο Παιδείας Γεωργία Βαμβακερού και συνοδεύθηκε από τις ευχές όλων για μια χρονιά τυχερή και δημιουργική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ