Γλυφαδα:Τελετή λήξης εαρινού εξαμήνου στο ΔΕΑΠ

0

Με περισσότερες γνώσεις, ενθουσιασμό και με τη βεβαίωση παρακολούθησης ανά χείρας, βγήκαν από το Δημοτικό Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΔΕΑΠ) του Δήμου Γλυφάδας δεκάδες συμπολίτες μας. Όλοι μίλησαν για μοναδική εμπειρία δημιουργικής επένδυσης του χρόνου τους και δήλωσαν ότι αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις από τη δραστηριότητα αυτή.

«Σας ευχαριστούμε και σας συγχαίρουμε. Κάνατε μια άριστη επιλογή διάθεσης του χρόνου σας, ήσασταν ένα υπέροχο κοινό που συμμετείχε στις διαλέξεις, με ερωτήσεις, με επισημάνσεις, υπήρξε μια αμφίδρομη επικοινωνία σε πολύ θετικό κλίμα, είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι. Θα έχουμε και συνέχεια από Σεπτέμβριο, με το χειμερινό εξάμηνο», τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος καθιέρωσε πριν από τέσσερα χρόνια τον θεσμό στην πόλη μας.

Το ΔΕΑΠ Γλυφάδας, με διαπρεπείς επιστήμονες και σπουδαίες διαλέξεις σε ευρεία γκάμα θεμάτων, έχει αγκαλιαστεί και αγαπηθεί από τους Γλυφαδιώτες και το πρόγραμμά του εμπλουτίζεται διαρκώς. Υπεύθυνοι της δημοτικής αρχής για τη λειτουργία του είναι οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας Μάριος Κασσέρης και Εσόδων/Προγραμματισμού Νατάσσα Αργυροπούλου, οι οποίοι και ευχαρίστησαν το κοινό για τη συμμετοχή του και υποσχέθηκαν νέο ταξίδι στη γνώση με την έναρξη του φθινοπώρου.

Κατά τη χθεσινή, τελευταία βραδιά του εαρινού εξαμήνου, η Καθηγήτρια Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Άννα Λυδάκη μίλησε με θέμα: «Παράδοση, Νεωτερικότητα και Μετανεωτερικότητα στο Λαϊκό Πολιτισμό», ενώ παράλληλα ανέφερε ότι «Δικαίως είναι τόσο καλή η φήμη του Δήμου Γλυφάδας αν κρίνω από αυτό που βλέπω σήμερα εδώ. Είναι εκπληκτικός ο χώρος, πολύ καλή η οργάνωση, συγχαρητήρια σε όλους».

Παρών στην τελετή λήξης ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γλυφάδας Δρ Σωκράτης Ζάχος, που παρέδωσε το πολυτελές Λεύκωμα με την ιστορία της πόλης μας στην καθηγήτρια, της οποίας ήταν παλιός φοιτητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, καθώς και σε όλους τους συμμετέχοντες.

Παρών και ο δημοτικός σύμβουλος, τ. Αντιδήμαρχος Δημήτρης Νιτσιόπουλος, που έδωσε τις βεβαιώσεις παρακολούθησης και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμμετοχή του. Από τη συντονιστική επιτροπή, η καθηγήτρια Όλγα Δοξοπούλου, η οποία έχει προσφέρει τα μάλα στην επιτυχία του θεσμού, από την αρχή της δημιουργίας του μέχρι σήμερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ