Γυναικοκτονία στην Χαλκιδική: Κυνηγούσε και πυροβολούσε την γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους

0

Εφιαλτικές ήταν οι τελευταίες στιγμές της γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον 36χρονο σύζυγό της στο σπίτι τους στην Στρατονίκη Χαλκιδικής. Ο δράστης την πυροβόλησε στην πλάτη και στη συνέχεια την καταδίωκε εντός της οικίας του.

Φρικτά είναι τα αποτελέσματα της ανασύνθεσης της σκηνής της γυναικοκτονίας που σημειώθηκε στην Στρατονίκη Χαλκιδικής, όπως αυτά προκύπτουν από τα αποτελέσματα της νεκροψίαςνεκροτομής στο θύμα.

Το έγκλημα εκτυλίχθηκε μέσα στο σπίτι της οικογένειας και μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους. Ο 8χρονος γιος τους βρισκόταν στο σπίτι ενώ η μεγαλύτερη αδερφή του ήταν σε συγγενικό σπίτι.

Μετά από τσακωμό, ο 36χρονος σύζυγος και πατέρας της οικογένειας άρπαξε μία καραμπίνα, πυροβόλησε και σκότωσε την 39χρονη γυναίκα του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του, το τοποθέτησε στο στόμα του και αυτοκτόνησε στο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού.

Η ανασύνθεση όμως της σκηνής δείχνει πως ήταν εφιαλτικά όσα συνέβησαν νωρίς τις πρωινές ώρες χθες, Δευτέρα (22/5).

Ο δράστης πυροβόλησε πρώτα στην πλάτη την σύζυγό του, όχι όμως θανάσιμα και εκείνη προσπάθησε να σωθεί τρέχοντας από χώρο σε χώρο του σπιτιού και με εκείνον να την καταδιώκει μέχρι που μπήκε στο παιδικό δωμάτιο όπου πλέον ο δράστης πυροβόλησε εναντίον της ακόμη τρεις φορές στο αριστερό χέρι και στον θώρακα όπου ήταν και οι δύο τελευταίες και μοιραίες βολές που της έκοψαν τον νήμα της ζωής.

Μπροστά σε όλο αυτό το σκηνικό του τρόμου, με το σπίτι γεμάτο αίματα και την μητέρα του παιδιού νεκρή, βρέθηκε ο 8χρονος ανάπηρος γιος της που δέχτηκε και εκείνος σκάγια στο χέρι και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Μάλιστα στο χέρι είναι και το πιο σοβαρό τραύμα και χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση, και πλέον νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, σε καταστολή.

Όλες αυτές τις ώρες και μέχρι τις 11 το πρωί που το βρήκαν το παιδί η γιαγιά και η θεία του, περιφερόταν αιμόφυρτο και σε κατάσταση σοκ στο σπίτι, καθώς παντού βρέθηκαν αιματηρά εντυπώματα από τα πόδια του και στο τέλος το βρήκαν δίπλα στην αδικοχαμένη του μητέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας έχει ζητήσει να μην πάρει κανείς κατάθεση από το παιδί σε αυτή την χρονική στιγμή, να δεχθεί κάθε ψυχολογική και ιατρική φροντίδα και τα υπόλοιπα σε δεύτερο χρόνο και υπό άλλες συνθήκες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ