Δήμος Αγίου Δημητρίου: «Ειρηνοδρομία 2022» – Έναρξη εγγραφών – Νέο μετάλλιο – Παροχές

0

Η Οργανωτική Επιτροπή της Ειρηνοδρομίας 2022 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την Επίσημη Έναρξη των Εγγραφών των Δρομέων! Οι ενδιαφερόμενες και ενδιαφερόμενοι δρομείς μπορούν να επισκεφθούν τη σχετική ενότητα στην ιστοσελίδα της Ειρηνοδρομίας και να πραγματοποιήσουν εύκολα την εγγραφή τους.

Για εκείνες και εκείνους που θέλουν να συμμετέχουν στη διοργάνωση με ένα διαφορετικό τρόπο και να ζήσουν συναρπαστικές στιγμές προσφέροντας εθελοντικά λίγο από το χρόνο τους, μπορούν να εγγραφούν συμπληρώνοντας τη φόρμα Εθελοντών.

Φέτος, αλλάζει και το μετάλλιο της Ειρηνοδρομίας, που λαμβάνουν όλοι οι δρομείς για τη συμμετοχή τους στον αγώνα.

Το νέο μετάλλιο που έχει μεγαλύτερες διαστάσεις, στη μια του πλευρά φέρει την προσωπογραφία του Αλέκου Παναγούλη ενώ η άλλη πλευρά είναι εμπνευσμένη από το εμβληματικό Σχολικό Συγκρότημα «Στρογγυλό» .

Και σε αυτή τη διοργάνωση οι παροχές για τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες στην Ειρηνοδρομία είναι πλούσιες. Σε όλους τους δρομείς θα δοθεί το τεχνικό t-shirt της Διοργάνωσης, καθώς και μια επαναχρησιμοποιούμενη αθλητική τσάντα πλάτης. Εξαιρετική επίσης είναι και η παροχή για τα αγωνίσματα με χρονομέτρηση, καθώς όλοι οι δρομείς των 10 και των 5 χιλιομέτρων θα έχουν φωτογραφική κάλυψη του τερματισμού τους με αναγραφή του χρόνου και του ονόματός τους!

Πακέτο παροχών

Αναλυτικά το πακέτο παροχών για τους συμμετέχοντες δρομείς περιλαμβάνει:

Αριθμό συμμετοχής

Τεχνικό T-Shirt και αθλητική τσάντα

Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση με την τεχνολογία bib tag της MYLAPS

Ηλεκτρονικό Δίπλωμα Συμμετοχής

Φωτογραφική κάλυψη του τερματισμού με τον χρόνο τερματισμού (για τα 5 & 10 χλμ.)

Πλήρη υποστήριξη των συμμετεχόντων οργανωτικά (κέντρο εγγραφών, υλικά, ποτά, υπηρεσίες, κ.λπ.)

Πλήρη υγειονομική κάλυψη

Ασφάλεια διαδρομής

Φύλαξη Ιματισμού

Παράλληλες δράσεις

Επίσης, δυο πολύ σημαντικές δράσεις – παροχές της διοργάνωσης, πλαισιώνουν την προετοιμασία των δρομέων και της φετινής Ειρηνοδρομίας.

Η πρώτη αφορά στο ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα αθλητικής προετοιμασίας κατοίκων – ερασιτεχνών δρομέων για την συμμετοχή τους στην Ειρηνοδρομία 2022. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται με την καθοδήγηση των προπονητών του αθλητικού σωματείου ΟΦΚΑ – ΟΔΥΣΣΕΑΣ, στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου, θα διαρκέσουν από τις 4 Απριλίου έως τις 12 Μαΐου, ενώ οι προπονήσεις θα γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 20:15 έως τις 21:30.

Η δεύτερη δράση αφορά στο Πρόγραμμα Υγείας με ΔΩΡΕΑΝ Καρδιολογικό έλεγχο για τους κατοίκους του Δήμου που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Ειρηνοδρομία, αλλά και για τους αθλητές και τις αθλήτριες των Σωματείων του Δήμου. Οι Καρδιολογικοί έλεγχοι θα διαρκέσουν από τις 5 Απριλίου έως τις 10 Μαΐου και θα γίνονται κάθε Τρίτη από τις 17: 00 έως τις 21:00. Για ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι/νες θα πρέπει να καλούν στο τηλέφωνο του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος: 210 9760 505. Ο Καρδιολογικός έλεγχος είναι μια προσφορά της Ορθοπεδικής κλινικής “OSTEOIASIS”.

Ο αγώνας

Η Ειρηνοδρομία 2022 θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Μαΐου στον Άγιο Δημήτριο, στο πλαίσιο των καθιερωμένων εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας Αλέκου Παναγούλη. Περιλαμβάνει αγώνες 10χλμ., 5χλμ. και 2,5χλμ. καθώς επίσης και μια διαδρομή ευαισθησίας 1.000μ. Οι αγωνιστικές διαδρομές είναι πιστοποιημένες και οι αγώνες έχουν την έγκριση του ΣΕΓΑΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα της Ειρηνοδρομίας.

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ