Δήμος Αγίου Δημητρίου: Στο Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” η ανάπλαση του Ασύρματου και η κατασκευή κολυμβητηρίου

0
sdr

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Στυλιανού Πέτσα, εντάσσεται το έργο µε τίτλο «Αστική αναζωογόνηση Δήµου Αγίου Δηµητρίου» στον Αξονα Προτεραιότητας «Ποιότητα ζωής και εύρυθµη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισµών», του Προγράµµατος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

Η χρηµατοδότηση του έργου, που αφορά στην “Ανάπλαση του Πάρκου Ελευθερίου Βενιζέλου (Ασύρματος)” και στην “Κατασκευή κολυμβητηρίου και κοινόχρηστου χώρου στα Ο.Τ. 2116 και 2117”, ανέρχεται στο ύψος των 12.400.000 €, πραγµατοποιείται µέσω επενδυτικού δανείου που χορηγείται από το Ταµείο Παρακαταθηκών και Δανείων, συνοµολογείται µε δανειακή σύµβαση µεταξύ του Κύριου του Έργου και του Ταµείου Παρακαταθηκών και Δανείων και αποπληρώνεται από πόρους του Προγράµµατος Δηµοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του Υπουργείου Εσωτερικών.

Με τη χρηματοδότηση αυτή, κλείνει ένας κύκλος χρονοβόρων και έντονων προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής και ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίηση δύο πολύ σημαντικών έργων που θα συμβάλουν ουσιαστικά στην ανάπλαση της πόλης του Αγίου Δημητρίου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ